Dalintis Spausdinti Įsiminti Pamiršti Atgal

Parduodamas Butas Klaipėdos m. H. Manto g.

Kodas 27140
Savivaldybė Klaipėdos m.
Mikrorajonas/gyvenvietė Centras
Vietovė/Gatvė H. Manto g.
Kaina 230000.00 Eurai
Aukštas 5/5
Plotas 115.0
Statybos metai 1958
Kambarių skaičius 3
Balkonai 2
Rūsys 1
Parduodamas 3 - ių kambarių( su pagalbinėmis patalpomis) butas - mansarda per du aukštus. H.Manto g., Klaipėdos centre, 5/5, 115 kv.m. Butas suremontuotas, perplanuotas pagal individualų projektą. Aukštos lubos. Nauji vandens ir kanalizacijos vamzdynai, elektros instaliacija. Autonominė šildymo sistema: 1 - ame aukšte šildymas elektra, šildomos grindys; 2 - ame aukšte šildoma dujų katilu, radiatoriai.
IŠPLANAVIMAS
I aukštas: svetainė sujungta su virtuve (baldai - vokiečių gamybos su labradoro granito stalviršiais).Darbo kambarys su balkonu. Vonia kartu su wc ir dušine. Dekoratyvinė krosnelė, galima pasidžiaugti tikra ugnele jaukų vakarą(yra visi priešgaisrinės tarnybos leidimai).
II aukštas (mansardinis): erdvus laiptų holas, miegamasis su rūbine, dujų katilo patalpėlė, padidinta akmens (marmuro) masės vonia kartu su wc ir atskira patalpa skalbimo mašinai. Mansardoje 5 stoglangiai , standartinis lubų aukštis, tačiau dar yra palėpė 1,5 m. aukščio, apie 22 kv.m. su stoglangiu, išleidžiamais laiptais, puikiai tinkanti vaikų žaidimų kambariui.
Butas erdvus, šiltas, šviesus ir jaukus. Pirmame buto aukšte holas ir svetainė iškloti natūraliomis marmūro plytelėmis 27 mm storio, šildomos grindys.
Renovuotas stogas, sienos ir grindys apšiltintos. Du prancūziški balkonai. Langai orientuoti į rytus ir vakarus. Visi buto dokumentai tvarkingi. Namas priklauso bendrijai. Butui priklauso didelis rūsys. Rakinama laiptinė. Vieta automobiliui.
Dėl platesnės informacijos skambinkite telefonais 8 663 55774, 8 46 31181, rašykite Rasa@vestus.lt
Daugiau panašių pasiūlymų - www.vestus.lt Kvalifikuotas nekilnojamojo turto vertinimas.
VESTUS – trumpiausias kelias į savo namus.TIKRA LAIKU NAUDINGA.
Rasa ŽYMANTIENĖ
Telefonas: 8 663 55774, 8 46 311881
El. paštas: Rasa@vestus.lt